MERDO.hu - Magán Erdőkért Egyesület

Tisztelt Adományozók! A MERD Magánerdőkért Egyesület ezúton szeretné megköszönni, hogy adója 1%-ával támogatta munkánkat, egyesületünket! Köszönjük szépen!

 
Támogatások / Erdőtelepítés

Nemzeti erdőtelepítés

Az EU csatlakozás előtt indított erdőtelepítések támogatását a Magyar Állam támogatási szerződés alapján, nemzeti forrásból finanszírozza. Az erdősítések túlnyomó többsége már műszakilag befejezett, ezen területek után támogatás már nem igényelhető.

A még folyamatban lévő erdőtelepítések tekintetében várhatóan 2015. évben lehetséges utolsó alkalommal támogatást igényelni a 2015. évi erdősítések műszaki átvétel eredménye függvényében. Az erdősítések műszaki átvételét az erdészeti hatóság abban az esetben végzi el, ha az erdőrészletre vonatkozóan éves erdőgazdálkodási bejelentést tettünk az erdészeti szakirányítónk közreműködésével.

Figyelem ! A támogatási kérelmet utolsó alkalommal 2015 év november 15. és december 15. között lehet benyújtani. A támogatási kérelem egyben kifizetési kérelem is.

A hatályos jogszabály - 122/2007. (X. 19.) FVM rendelet - elérhető:

http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=111405.237134#foot_1_place

A honlapunkon megjelenő információk csak tájékoztató jellegűek. A részletes és aktuális feltételeket, határidőket a támogatási, és egyéb jogszabályok, rendelkezések, határozatok, hivatalos felhívások, közlemények tartalmazzák.

 

minden jog fenntartva: Magán Erdőkért Egyesület 2014



MSBT.hu design