MERDO.hu - Magán Erdőkért Egyesület

Tisztelt Adományozók! A MERD Magánerdőkért Egyesület ezúton szeretné megköszönni, hogy adója 1%-ával támogatta munkánkat, egyesületünket! Köszönjük szépen!

 

Szolgáltatásaink

A MERD 4400 Nyíregyháza, Kótaji u. 35. szám alatti székházában érhetőek el a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Földművelésügyi és Erdőgazdálkodási Főosztályának, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében  erdészeti hatósági munkáit végző munkatársai.

- A MERD tájékoztatást nyújt az érdeklődő ügyfeleknek az erdőgazdálkodás szakmai és jogi kérdéseiről.

- Segítünk az erdészeti igazgatáshoz benyújtandó kérelmek kitöltésében.

- Saját kedvezményes telefonos flottát tartunk fenn tagjaink számára, melynek részleteiről itt olvashat:


A Magánerdőkért Egyesület (továbbiakban: MERD) megújította korábbi szerződését a VODAFONE Magyarország Zrt-vel mobiltelefonos flottakedvezmény igénybevételére.

A VODAFONE Zrt a jelenlegi szám megtartásához számhordozást biztosít. Bármely szolgáltatótól át lehet lépni, letelt hűségidő után. A számhordozásról akár telefonon, akár személyesen is szívesen adunk felvilágosítást. A számhordozás működik feltöltő kártyás és előfizetéses telefonszám esetén is, de a feltöltő kártyás számhordozás a flottába való belépés után előfizetésessé válik.

A telefonkészülékeknek alkalmasnak kell lennie a 70-es SIM kártya fogadására.

Készülékvásárláshoz a havonta frissülő kedvezményes listát kérésre e-mailben juttatjuk el Önöknek.

A szerződéskötés és a megrendelés az Egyesület székhelyén (4400 Nyíregyháza, Kótaji út 35.) történik, előre egyeztetett időpontban Sarkadi Éva kolléganőnkkel. (Telefonszáma: 06-30-289-2489, e-mail címe: maganerdokert@gmail.com).

Szerződéskötéshez szükségesek a személyes okmányok, mely aláírásával két év hűségidőt vállal a belépő ügyfél.

A szerződéskötés megkötése előtt feltétel, hogy MERD tag legyen, melyet szintén kolléganőnknél Sarkadi Évánál lehet elindítani.

Számhordozás esetén a két szolgáltató egymás közt intézi el az ügyintézést.

Ha valaki még hűségidővel rendelkezik a jelenlegi szolgáltatójánál s váltani szeretne, előbb érdeklődjön a kötbér megfizetéséről.

Remélem hamarosan a flottánkban üdvözölhetjük Önt is.

- Takarnet elérhetőséget biztosítunk.

- Kedvezményes adatszolgáltatást biztosítunk az aktuális erdészeti hatósági adattárból.

- Több gazdálkodót érintő kérdésekben megkeressük a válaszadásban érintett közigazgatási szervet, vagy egyéb szervezetet, intézményt.

 

minden jog fenntartva: Magán Erdőkért Egyesület 2014



MSBT.hu design