MERDO.hu - Magán Erdőkért Egyesület

Tisztelt Adományozók! A MERD Magánerdőkért Egyesület ezúton szeretné megköszönni, hogy adója 1%-ával támogatta munkánkat, egyesületünket! Köszönjük szépen!

 
Támogatások / Erdő közjólét

MVH válasz az erdei kilátóknál elhelyezendő tábláról

Egyesületünk alábbi kérdésére az MVH 2015.08.05-én a következő választ adta:

tájékoztató tábla
Tisztelt Cím! Egyesületünk képviseletében (Magánerdőkért Egyesület, (MERD), 4400 Nyíregyháza, Kótaji u. 35.) kérem, szíveskedjenek választ adni az alábbi kérdésre: "Erdei közjóléti létesítmények megvalósítása" c. pályázatnál van-e előírás, követelmény vagy elvárás a tájékoztató tábla feliratára vonatkozóan? Köszönettel: Szabó Nándor, alelnök

Válasz:
 

Tisztelt Kérdező!

A tájékoztató táblára vonatkozó előírásokat - mint az összes közjóléti létesítmény berendezése esetében is - a 66/2013. (VII.29) VM rendelet tartalmazza. A rendelet 2. melléklet 4. szerint a táblán reklám célú tartalom nem lehet. A tábla szövege, illetve az esetleges ábrák, fényképek az adott közjóléti létesítmény leírását, a megvalósítás helyére vonatkozó információkat tartalmazhatják. Véleményünk szerint, ha a létesítményt üzemeltető neve (azaz a támogatás jogosultjának neve) szerepel a táblán az még nem reklám célú szöveg, viszont pl. a tábla esetleges egyéb más készítőjének a neve, illetve egyéb adata nem szerepelhet a táblán. Ugyanúgy nem szerepelhet semmilyen egyéb, más céget, terméket, egyéb létesítményt reklámozó szöveg, ábra, fénykép sem a táblán.

 

minden jog fenntartva: Magán Erdőkért Egyesület 2014



MSBT.hu design