MERDO.hu - Magán Erdőkért Egyesület

Tisztelt Adományozók! A MERD Magánerdőkért Egyesület ezúton szeretné megköszönni, hogy adója 1%-ával támogatta munkánkat, egyesületünket! Köszönjük szépen!

 
Támogatások / Erdőtelepítés

EMVA-MGTE

EMVA Mezőgazdasági Területek Erdősítése

Támogatási kérelem ezen jogcímre már nem nyújtható be.

A 2007-2013 években benyújtott támogatási kérelem alapján hozott helyt adó/részben helyt adó támogatási határozat alapján, illetve ezen támogatásra vonatkozó kötelezettségátvállalási, jogutódlási döntés alapján lehet ezt a támogatást igénybe venni.

A határozatban szereplő támogatási időszakban kifizetési kérelemmel vehető igénybe az aktuális támogatási összeg.

A kifizetési kérelmet minden évben az egységes kérelem részeként elektronikus úton kell benyújtani.

A kifizetési kérelmek beadására rendszerint április hónaptól május 15-ig van lehetőség. A kifizetési kérelmek határidőben történő leadása érdekében figyelje az MVH közleményeit, illetve időben egyeztessen a falugazdásszal, tanácsadójával.

A jogszabályokban előírt szakmai, és adminisztrációs feltételek betartására minden esetben figyeljen oda. (sikeresség, erdőgazdálkodói nyilvántartásba vétel, éves erdőgazdálkodási tevékenység bejelentése, stb.)

Az erdősítések ápolását erdésze útmutatása alapján végezze el. Ha az erdősítését kár éri, akkor az erdészét feltétlenül értesítse, hogy a kárbejelentést meg tudja tenni. Indokolt esetben a támogatással kapcsolatosan tegyen vis maior bejelentést.

A támogatási jogszabály - 88/2007. (VIII. 17.) FVM rendelet - elérhető

http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=110867.253570#foot26

A honlapunkon megjelenő információk csak tájékoztató jellegűek. A részletes és aktuális feltételeket, határidőket a támogatási, és egyéb jogszabályok, rendelkezések, határozatok, hivatalos felhívások, közlemények tartalmazzák.

 

minden jog fenntartva: Magán Erdőkért Egyesület 2014



MSBT.hu design