MERDO.hu - Magán Erdőkért Egyesület

Tisztelt Adományozók! A MERD Magánerdőkért Egyesület ezúton szeretné megköszönni, hogy adója 1%-ával támogatta munkánkat, egyesületünket! Köszönjük szépen!

 
Támogatások / Erdő közjólét

Erdei közjóléti létesítmények létesítésének támogatása

A támogatás keretében erdei kirándulóhely, pihenőhely, és tanösvény kialakítására, illetve erdei kilátó építésére lehetett pályázni.

Támogatási kérelem benyújtására már nincs lehetőség.

Figyelem! A kifizetési kérelmeket legkésőbb a 2015. évi egységes kérelemben, elektronikus úton lehet benyújtani, a támogatott tevékenység megvalósítását követően.

A kifizetési kérelem mellékleteként benyújtandó a közjóléti nyilvántartásba vételről szóló hatósági bizonyítvány. Az építési engedély köteles létesítmények esetén a jogerős, vagy nem jogerős használatbavételi engedélyt, de minimum a használatbavételi engedély iránti kérelem benyújtásának igazolását is mellékelni kell. A jogerős használatbavételi engedélyt - pótlólag a kézhezvételtől számitott öt napon belül, de legkésőbb 2015. szeptember 30-ig kell megküldeni az erdészeti hatósághoz.

A létesítmény elkészültétől, illetve a jogerős használatbavételi engedély kiadásától kezdve a kifizetési határozat jogerőre emelkedését követő 5 évig a létesítmények fenntartását, és térítésmentes igénybevételét biztosítani kell.

A támogatási jogszabály a 66/2013. (VII. 29.) VM rendelet, amely megtalálható:

http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=162266.280193

A honlapunkon megjelenő információk csak tájékoztató jellegűek. A részletes és aktuális feltételeket, határidőket a támogatási, és egyéb jogszabályok, rendelkezések, határozatok, hivatalos felhívások, közlemények tartalmazzák.

 

minden jog fenntartva: Magán Erdőkért Egyesület 2014



MSBT.hu design