MERDO.hu - Magán Erdőkért Egyesület

Tisztelt Adományozók! A MERD Magánerdőkért Egyesület ezúton szeretné megköszönni, hogy adója 1%-ával támogatta munkánkat, egyesületünket! Köszönjük szépen!

 
Támogatások / Erdőtelepítés

NVT-MGTE

NVT Mezőgazdasági Területek Erdősítése

Támogatási kérelem ezen jogcímre már nem nyújtható be.

Az EU csatlakozást követően 2004, 2005 és 2006 években benyújtott támogatási kérelem alapján hozott helyt adó/részben helyt adó támogatási határozat alapján, illetve ezen támogatásra vonatkozó kötelezettségátvállalási döntés alapján lehet ezt a támogatást igénybe venni.

A határozatban szereplő támogatási időszakban kifizetési kérelemmel vehető igénybe az aktuális támogatási összeg.

A kifizetési kérelmet minden évben az egységes kérelem részeként elektronikus úton kell benyújtani.

A kifizetési kérelmek beadására rendszerint április hónaptól május 15-ig van lehetőség. A kifizetési kérelmek határidőben történő leadása érdekében figyelje az MVH közleményeit, illetve időben egyeztessen a falugazdásszal, tanácsadójával.

A jogszabályokban előírt szakmai, és adminisztrációs feltételek betartására minden esetben figyeljen oda.

Fontos! Ha 2015 évben befejezendő erdőrészlete van, akkor ne mulassza el az erre vonatkozó bejelentését megtenni az erdészeti szakirányítója közreműködésével.

Az erdősítések ápolását erdésze útmutatása alapján végezze el. Ha az erdősítését kár éri, akkor az erdészét feltétlenül értesítse, hogy a kárbejelentést meg tudja tenni. Indokolt esetben a támogatással kapcsolatosan tegyen vis maior bejelentést.

A támogatási jogszabály - 132/2004. (IX. 11.) FVM rendelet - elérhető:

http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=85903.253568

A honlapunkon megjelenő információk csak tájékoztató jellegűek. A részletes és aktuális feltételeket, határidőket a támogatási, és egyéb jogszabályok, rendelkezések, határozatok, hivatalos felhívások, közlemények tartalmazzák.

 

minden jog fenntartva: Magán Erdőkért Egyesület 2014MSBT.hu design