MERDO.hu - Magán Erdőkért Egyesület

Tisztelt Adományozók! A MERD Magánerdőkért Egyesület ezúton szeretné megköszönni, hogy adója 1%-ával támogatta munkánkat, egyesületünket! Köszönjük szépen!

 
Támogatások / Erdőszerkezet átalakítás

Erdőszerkezet átalakítás

Támogatási kérelem beadására jelenleg nincs lehetőség, utoljára 2014 júliusában lehetett benyújtani elektronikus úton.

Az erdőszerkezet átalakítás a véghasznált, vagy kipusztult erdőállomány olyan felújítását jelenti, melynek során az erdő természetességi állapotán erdőgazdálkodási beavatkozással történik javítás, valamint sarjeredetű állomány után egy legalább azonos természetességű, nem sarj eredetű állomány jön létre. Egy éves támogatás, amely az erdősítés első kivitele többletköltségének finanszírozását szolgálja. A létrehozott erdőállományt legalább 5 évig fenn kell tartani. Támogatási rendelet száma: 139/2009. FVM rendelet.

A kifizetési kérelmet a támogatott tevékenységek megvalósítása után, a támogatási határozat jogerőre emelkedését követően legkésőbb a második kifizetési kérelem benyújtási időszak végéig lehet benyújtani elektronikus úton, az egységes kérelem részeként. A támogatott tevékenység függvényében a kifizetési kérelem benyújtásához szükséges lehet a területhatárok koordinátáinak elektronikus feltöltése, illetve bizonyos dokumentumok megküldése is, ezért időben tájékozódjunk a feltételekről.

A támogatási rendelet elérhető:

http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=126077.245952

A honlapunkon megjelenő információk csak tájékoztató jellegűek. A részletes és aktuális feltételeket, határidőket a támogatási, és egyéb jogszabályok, rendelkezések, határozatok, hivatalos felhívások, közlemények tartalmazzák.

 

minden jog fenntartva: Magán Erdőkért Egyesület 2014



MSBT.hu design